درود مهمان گرامی! ثبت نام

جشنواره بازیسازی پرومیکرز

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتابخانه اختصاصی
#31
نقل قول: فرق lib و Extension جدای از پسوندهای lib و gex چیه؟
این lib و extension رو چطوری ساختی؟
من سورسشو میخوام.

فرق لیب با اکستنشن جدای از اینکه با نرم افزارهای متفاوت ساخته
میشن در لیب از کدهای گیم میکر استفاده میکنیم و برای استفاده ازش باید بندازیمش تو پوشه لیب
گیم میکر ولی در اکستنشن میشه از dll لیب gml استفاده کرد و برای استفاده باید نصبش کنیم لیب
رو میشه هک کرد ولی اکستنشن رو نمیشه اگه هم بشه سختتره نصبت به لیب هک کردنش

لیب با Library_Maker

اکستنشن با Extension_Maker

ساخته میشن

دانلود لیب میکر و اکستنشن میکر

سورس میخواهی؟ what what what

نمیشه که من 4 روز کل کل کردم این سیستم رو راه اندازی کردم

شما بگو چیکار میخواهی بکنی کمکت میکنم

البته بگم دوستانی که لیب رو در لیب میکر دیدن میدونن که فقط سه خط کد ساده داره lol lol lol

99 درصد کار به صورت پنهانی در سایر سایتها انجام میشه



پاسخ
 سپاس شده توسط sajjad3011 ، bagher2g
#32
یعنی اول lib رو میسازی بعدش خروجی gex می گیری؟
dll دیگه چیه ؟ مگه فقط gex رو توی بخش install نمی یاریم ؟
پس فرق این DLL و GEX دیگه چیه ؟
---
اصلا lib رو با چی ساختی؟
------------
حدس من اینه :
ببین ما دو تا نرم افزار داریم :
Action Library Maker که اومدی باهاش اکشن score رو ساختی با یه سری کد درسته ؟
بعدش با پسوند lib ذخیرش کردی؟
بعدش این lib رو توی نرم افزار GM extension Package Builder باز کردی و build کردی به gex درسته ؟
https://telegram.me/gameoverblog
بیشتر از آنچه برای موفق بودن تلاش می کنی برای با ارزش بودن تلاش کن.آلبرت انیشتین.



پاسخ
#33
نه نگاه كن دادا ليب يسري اكشن هست كه خروجي ميگيري به نرم افزار اضافه ميكني و حالشو ميبري
اكستنشن باهاش يسري پكيج ميسازي اضافه ميكني به نرم افزار از توابعي كه ساختي لذت ميبري
همين GM AAA من فعلا با اكستنشن ميكر 11 تا تابع اختصاصي داره wink
سلام
اگه اینو میخونید و منو میشناسید ، من معذرت میخوام !
زمانی که تو این انجمن بودم خیلی بچه بودم و چیزی حالیم نبود depressed لوس بازی در اوردم و خیلی هارو عصبی کردم
تابستون امسال احتمالا بر میگردم و میخوام یونیتی یاد بگیرم.
چیرز smiley
پاسخ
#34
همینی که من گفتم درسته.
البته از توی game maker studio هم میشه Extension ساخت.
ضمنا توی اکشن هایی که داریم میسازیم می تونیم کدهای جاوااسکریپت EXternal رو اجرا کنیم و اگه کار با فایل هم بلد باشیم همه چی حله :
اینم روش اجرای JS از توی GML :
http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=520070
--
البته عکس هاش شیلترن باید با شیلتر شکن باز کنیم.
ضمنا image3 هم خرابه.
-------

من دارم یه سری تست می گیرم اگه بتونم سر در بیارم یکیشو میسازم.wink
https://telegram.me/gameoverblog
بیشتر از آنچه برای موفق بودن تلاش می کنی برای با ارزش بودن تلاش کن.آلبرت انیشتین.



پاسخ
#35
(31/6/1392، 04:08 عصر)sajjad3011 نوشته است: حدس من اینه :
ببین ما دو تا نرم افزار داریم :
Action Library Maker که اومدی باهاش اکشن score رو ساختی با یه سری کد درسته ؟
بعدش با پسوند lib ذخیرش کردی؟
بعدش این lib رو توی نرم افزار GM extension Package Builder باز کردی و build کردی به gex درسته ؟

اره حدست کاملا درسته

پاسخ
 سپاس شده توسط sajjad3011
#36
خب آره اكستنشن ميكر امكان اضافه كردن ليب هم داره
سلام
اگه اینو میخونید و منو میشناسید ، من معذرت میخوام !
زمانی که تو این انجمن بودم خیلی بچه بودم و چیزی حالیم نبود depressed لوس بازی در اوردم و خیلی هارو عصبی کردم
تابستون امسال احتمالا بر میگردم و میخوام یونیتی یاد بگیرم.
چیرز smiley
پاسخ
 سپاس شده توسط sajjad3011
#37
من فقط یه سوال دارم؟
آیا اون جاوا اسکریپت و وردی و خروجی دادن و فایل js بیرونی (external) و همه ی اینا رو میشه توی یک DLL پنهان کرد و فقط install کنیم توی GM ?
شرمنده میخوام یه جور دیگه سوال کنم:
-----------------------
ما از توی فایل جاوا اسکریپت میایم یک تگ form اچ تی ام ال رو submit می کنیم که امتیاز رو ارسال یا post می کنه به مثلا receive.php که اینطوری تعریف کردیم :
کد:
<form action=hostName/../receive.php method="post" id="form1" name="form1">
<input type=text value=emtiaz>
</form>
کد جاوااسکریپت لازم :
کد:
form1.submit()
---------------------
من دقیقا چطوری بیام جاوا اسکریپت رو از توی GML اجرا کنم و یه پارامتر هم بهش ارسال کنم؟(مثلا پارامتر امتیاز رو چطوری بفرستم به فایلی به اسم ali.js ؟ )
اینو یاد بدی دیگه تمامهteeth
https://telegram.me/gameoverblog
بیشتر از آنچه برای موفق بودن تلاش می کنی برای با ارزش بودن تلاش کن.آلبرت انیشتین.



پاسخ
 سپاس شده توسط tfh1368
#38
آقا من فاز HTTP و ثبت امتیاز آنلاین هم ساختم :
توی سایتمون توی مسیر sabte_emtiaz/ یه فایل utf به نام index.php می سازیم و کدشو این میذاریم:
کد php:
<?php
$fp 
fopen('emtiaz.txt''w');
fwrite($fp,$_GET['emtiaz']);
fclose($fp);
?>
------------
حالا توی GML این کد رو اجرا می کنیم :

کد:
execute_program('C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe','http://siteName.com/sabte_emtiaz/?emtiaz=455',false)

امتیاز 455 به http://siteName.com/sabte_emtiaz ارسال می شه و توسط index.php از طریق url دریافت میشه و توی فایلی به نام emtiaz.txt روی مسیر جاری سایت ذخیره میشه.
مشکل این کار اینه که اطلاعات رو داریم به طور آشکار و از طریق URL ارسال می کنیم و ضمنا fire fox باز میشه و ضمنا فقط واس windows 7 هست.
----
روش دوم اینه که ما امتیاز رو توی یک فایل توسط گیم میکر ذخیره کنیم.
سپس یک فایل VB که EXE هست رو توسط گیم میکر اجرا کنیم و از توی اون فایل بیایم محتوای فایل امتیاز رو بخونیم و از طریق یه web control اونو توی یه فرم بذاریم و submit کنیم با متد post به آدرس سایتی که میخوایم.
این روش تا جایی که می دونم 100 در صد کاربردی هست. فقط باید visible فرم ویژوال بیسیکتونو false کنید و taskvisible هم false تا فرمتون مخفی بشه و ضمنا بعد از اتمام کار دستور end رو برای خروج از پروژه ی EXE ی ساخته شده با ویژوال بیسیک اجرا کنیم. ضمنا نتیجه ها رو هم می تونیم توی فایل دخیره کنیم و این از این راه بین گیم میکر و EXE ارتباط برقرار کنیم که هر کاری که دلمون بخواد انجام بدیم.
امیدوارم روش های من به دردتون بخوره.
دوستان لطفا تشکر یادتون نره بی زحمتteeth
http://promakers.ir/showthread.php?tid=6714
https://telegram.me/gameoverblog
بیشتر از آنچه برای موفق بودن تلاش می کنی برای با ارزش بودن تلاش کن.آلبرت انیشتین.



پاسخ
 سپاس شده توسط mahdisml ، bagher2g ، tfh1368
#39
(31/6/1392، 06:46 عصر)sajjad3011 نوشته است: آقا من فاز HTTP و ثبت امتیاز آنلاین هم ساختم :
توی سایتمون توی مسیر sabte_emtiaz/ یه فایل utf به نام index.php می سازیم و کدشو این میذاریم:
کد php:
<?php
$fp 
fopen('emtiaz.txt''w');
fwrite($fp,$_GET['emtiaz']);
fclose($fp);
?>
------------
حالا توی GML این کد رو اجرا می کنیم :

کد:
execute_program('C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe','http://siteName.com/sabte_emtiaz/?emtiaz=455',false)

امتیاز 455 به http://siteName.com/sabte_emtiaz ارسال می شه و توسط index.php از طریق url دریافت میشه و توی فایلی به نام emtiaz.txt روی مسیر جاری سایت ذخیره میشه.
مشکل این کار اینه که اطلاعات رو داریم به طور آشکار و از طریق URL ارسال می کنیم و ضمنا fire fox باز میشه و ضمنا فقط واس windows 7 هست.
----
روش دوم اینه که ما امتیاز رو توی یک فایل توسط گیم میکر ذخیره کنیم.
سپس یک فایل VB که EXE هست رو توسط گیم میکر اجرا کنیم و از توی اون فایل بیایم محتوای فایل امتیاز رو بخونیم و از طریق یه web control اونو توی یه فرم بذاریم و submit کنیم با متد post به آدرس سایتی که میخوایم.
این روش تا جایی که می دونم 100 در صد کاربردی هست. فقط باید visible فرم ویژوال بیسیکتونو false کنید و taskvisible هم false تا فرمتون مخفی بشه و ضمنا بعد از اتمام کار دستور end رو برای خروج از پروژه ی EXE ی ساخته شده با ویژوال بیسیک اجرا کنیم. ضمنا نتیجه ها رو هم می تونیم توی فایل دخیره کنیم و این از این راه بین گیم میکر و EXE ارتباط برقرار کنیم که هر کاری که دلمون بخواد انجام بدیم.
امیدوارم روش های من به دردتون بخوره.
دوستان لطفا تشکر یادتون نره بی زحمتteeth
http://promakers.ir/showthread.php?tid=6714



آفرین روشهای خوبی هستن ولی روش من اولا عمومیت داره دوما ساده هست سوما کاربردیه چهارما نمایش اطلاعاتش قابل ویراشه پنجما امنیت داره



بگذریم کدوم بهتره یا بدتره توسیه میکنم به جای اینکه سعی کنید از ابتکارات و ایده های خلاقانه یکی دیگه استفاده کنین

و کپی برداری ایده کنین و سعی کنین کاری که من کرد انجام بدین سعی کنین ایده خلاقانه خودتون رو بوجود بیارین

البته این روشهای شما هم خوب هستند ولی مشکلاتی دارن مثلا نمیشه ازشون در گیم میکر انلاین استفاده کرد moa


ضمنا لطفا از ایده هاتون یه سورس بذارین همچنین به فکر افرادی که فایر فاکس ندارن هم باشین

پاسخ
#40
نمیدونم شما آیا بحره ای از املا بردید یا نه teeth بگذریم ولی دستت درد نکنه عالی بود
teeth
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کتابخانه سه بعدی گیم میکر alirezass 22 4,804 16/2/1394، 06:43 عصر
آخرین ارسال: software.iauh
  کتابخانه ی مجازی گیم میکر sajjad3011 0 941 5/5/1393، 09:25 عصر
آخرین ارسال: sajjad3011
Question درخواست فایل کتابخانه ای Sin Accesskey DLL myoyo 3 1,182 2/4/1391، 04:58 عصر
آخرین ارسال: myoyo



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان