امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
فارسی نویس یونیتی به زودی

فارسی نویس یونیتی به زودی...
#41
(19/11/1392، 11:56 صبح)vernal نوشته است: این تنها روشی بود که تونستم پیدا کنم امیدوارم مشکلتو برطرف کنه...
فقط کد PersianFix.cs رو از داخل فولدر Standard Assets تغییر نده.

download persianfix (3)

عالیه، الان هم با Audio toolkit مشکل نداره و هم stripping level بدون مشکل، اعمال میشه
واقعا دستتون دردنکنه و خسته نباشید

فقط دو تا مسئله:
1- فک کنم هنوز اون جریان پاراگراف و رفتن خطهای جدید توی لاین های بالاتر حل نشده
2- توی این کد جدید، به جای import persianfix از یه سری کد دیگه استفاده کردید، درحالیکه با همون import هم هنوز، درست کار میکنه پلاگین تون
من چون import کردن اسون تره، ترجیح میدم از همون استفاده کنم،حالا لازمه از این کدهای جدیدتون استفاده کنم؟
پاسخ
#42
نقل قول: عالیه، الان هم با Audio toolkit مشکل نداره و هم stripping level بدون مشکل، اعمال میشه
واقعا دستتون دردنکنه و خسته نباشید

فقط دو تا مسئله:
1- فک کنم هنوز اون جریان پاراگراف و رفتن خطهای جدید توی لاین های بالاتر حل نشده
2- توی این کد جدید، به جای import persianfix از یه سری کد دیگه استفاده کردید، درحالیکه با همون import هم هنوز، درست کار میکنه پلاگین تون
من چون import کردن اسون تره، ترجیح میدم از همون استفاده کنم،حالا لازمه از این کدهای جدیدتون استفاده کنم؟

خواهش میکنم

1. روی قسمت پارگرافبندی کار کردم تا حالا نتیجه ی خوبی گرفتم فقط مونده یه سری از جزییاتش که تموم بشه احتمالآ تا فردا برات پخ کنم
2.اگه مشکلی نداره از همون import استفاده کنید.

اینم یه تست کوچک که تونستم باهاش پارگراف بندی کنم teeth



فایل‌(های) پیوست شده
.png   pf.png (اندازه: 5.5 KB / تعداد دفعات دریافت: 41)
پاسخ
#43
(19/11/1392، 08:29 عصر)vernal نوشته است:
نقل قول: عالیه، الان هم با Audio toolkit مشکل نداره و هم stripping level بدون مشکل، اعمال میشه
واقعا دستتون دردنکنه و خسته نباشید

فقط دو تا مسئله:
1- فک کنم هنوز اون جریان پاراگراف و رفتن خطهای جدید توی لاین های بالاتر حل نشده
2- توی این کد جدید، به جای import persianfix از یه سری کد دیگه استفاده کردید، درحالیکه با همون import هم هنوز، درست کار میکنه پلاگین تون
من چون import کردن اسون تره، ترجیح میدم از همون استفاده کنم،حالا لازمه از این کدهای جدیدتون استفاده کنم؟

خواهش میکنم

1. روی قسمت پارگرافبندی کار کردم تا حالا نتیجه ی خوبی گرفتم فقط مونده یه سری از جزییاتش که تموم بشه احتمالآ تا فردا برات پخ کنم
2.اگه مشکلی نداره از همون import استفاده کنید.

اینم یه تست کوچک که تونستم باهاش پارگراف بندی کنم teeth

oh my god bl;'
ایول آقا... شدیدا منتظرم
لطف بزرگی در حق یونیتی کارای ایرانی می کنید smiley
پاسخ
#44
برای من هم میزارید چون مشکلات من شبیه آقای elisan هست. smiley
[url=http://www.indiedb.com/games/claw-v2]CLAW V2 در Indie db[/url]
[size=large]لطفا به بازی رای بدید تا معروف شه و مقام بیاره[/size]:)
[size=medium]بازی امتیازش کمه لطفا بیشتر حمایت کنید.[/size]

[img]http://uupload.ir/files/swu0_1388908437571.png[/img]
پاسخ
#45
اینم نسخه جدید فارسی نویسی با قابلیت ایجاد پارگراف:

راستی یه متد جدیدم بهش اضافه شده که واسه طول پرگراف هست.

کد:
Persian.Fix("",20);

PersianFx/PersianFix4.unitypackage
پاسخ
#46
خیلی عالیه smiley دستتون درد نکنه...
فقط فک کنم یه کم مشکلات ریزه میزه داشته باشه که اگه اونها هم رفع بشه، دیگه 20ـه 20 میشه smiley
1- وقتی استرینگ رو خالی میگذاری کلا (حالا به هر دلیلی که ممکنه برنامه نویس لازم داشته باشه) ارور میگیری که خب، من که درستش کردم واسه خودم، شما هم اگه فایل اصلی رو اصلاح کنید، عالیه
2- وقتی از نقطه و ویرگول استفاده میکنی، نقطه یا ویرگوله میره یه کلمه جلوتر. مثلا:

صحیح: علی بیمار شده، او در خانه است.
مشکل پلاگین: علی بیمار شده او، در خانه است.

اون نقطه یا ویرگوله وسط جمله، خودش یه کلمه میره جلوتر... اگر هم بچسبونمش به خود کلمه، کلا جای دو کلمه رو عوض میکنه

بازم ممنون از زحماتتون
پاسخ
#47
خواهش میکنم راستش خودم چند تا پروژه نیمه کاره دارم که فعلآ دارم روشون کار میکنم به همین علت زیاد فقط نمیکنم روی این پلاگین کار کنم ولی انشالله به محض اینکه پروژه ها تموم شد اینو کامل میکنم .
پاسخ
#48
(21/11/1392، 11:31 صبح)vernal نوشته است: خواهش میکنم راستش خودم چند تا پروژه نیمه کاره دارم که فعلآ دارم روشون کار میکنم به همین علت زیاد فقط نمیکنم روی این پلاگین کار کنم ولی انشالله به محض اینکه پروژه ها تموم شد اینو کامل میکنم .
کاش همین یه مشکل ویرگول رو هم درست می کردید (البته اگه وقت زیادی ازتون نمیگیره)
شما که 99.9% راه رو رفتین، این یه قدم آخر رو هم برید و یه پلاگین عالی رو در اختیار بازیسازای ایرانی قرار بدید
مطمئن باشید، همه دعاتون میکنن smiley
پاسخ
#49
نقل قول: کاش همین یه مشکل ویرگول رو هم درست می کردید (البته اگه وقت زیادی ازتون نمیگیره)
شما که 99.9% راه رو رفتین، این یه قدم آخر رو هم برید و یه پلاگین عالی رو در اختیار بازیسازای ایرانی قرار بدید
مطمئن باشید، همه دعاتون میکنن happy

خیلی ممنون این مشکل رو حتمآ درست میکنم ولی من تست کردم اگر به جای یک فاصله دو فاصله بعد از ویرگول بزارید جمله درست میشه teeth

مثلآ همین جمله ی شما:

صحیح: علی بیمار شده، او در خانه است.
2 فاصله: علی بیمار شده، او در خانه است.
پاسخ
#50
(21/11/1392، 01:29 عصر)vernal نوشته است:
نقل قول: کاش همین یه مشکل ویرگول رو هم درست می کردید (البته اگه وقت زیادی ازتون نمیگیره)
شما که 99.9% راه رو رفتین، این یه قدم آخر رو هم برید و یه پلاگین عالی رو در اختیار بازیسازای ایرانی قرار بدید
مطمئن باشید، همه دعاتون میکنن happy

خیلی ممنون این مشکل رو حتمآ درست میکنم ولی من تست کردم اگر به جای یک فاصله دو فاصله بعد از ویرگول بزارید جمله درست میشه teeth

مثلآ همین جمله ی شما:

صحیح: علی بیمار شده، او در خانه است.
2 فاصله: علی بیمار شده، او در خانه است.
ایول آقا، ایول... واقعا دستتون درد نکنه
فعلا کارمون راه میفته، منتظر نسخه نهایی هم هستیم smiley
پاسخ




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان