امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
سوال واجب راجع به شرط

سوال واجب راجع به شرط
#1
با سلام . دوستان من توی پروژم یک جا قرار دادم که گفتم مثله اگه توش نوشت علی درستورات انجام شه به این شکل :

if(دستورش یادم نیست)
......
else
مسیج باکس . شو(اشتباه وارد کردی)

کداشم درست نوشتم ولی مشکلم اینه :
نمی دونم به جای ...... این چی وارد کنم تا اگه شرط درست بود بره به فروم 2
لطفا کمکم کنید
اینم کدش :

نقل قول: private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
if (textBox1.Text.Equals("A_x"))
{
اینجاشو نمیدونم
}
else
{
MessageBox.Show("گیج ! اشتباه زدی");
[b]لینک مدلای من:[/b]
[url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=9158]مدل تخت 2 طبقه[/url]
[url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=9120]مدل میز + صندلی + کامپیوتر[/url]

[b]آموزش فارسی کامل 3D Max:[/b]
[url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=9508]لینک[/url]

[b]یادش بخیر:[/b]
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: [b]208 [/b]کاربر در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۱ و ساعت ۰۵:۳۴ عصر بوده است.
پاسخ
#2
سلام

کد php:
Form2.show(); 
[align=center]
[img]http://s3.picofile.com/file/7564452040/Milad_Hyper11.png[/img]
[/align]
پاسخ
#3
همین ؟

بازم ارور داد :
نقل قول: http://uploadtak.com/images/v5311_cizar.rar
[b]لینک مدلای من:[/b]
[url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=9158]مدل تخت 2 طبقه[/url]
[url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=9120]مدل میز + صندلی + کامپیوتر[/url]

[b]آموزش فارسی کامل 3D Max:[/b]
[url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=9508]لینک[/url]

[b]یادش بخیر:[/b]
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: [b]208 [/b]کاربر در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۱ و ساعت ۰۵:۳۴ عصر بوده است.
پاسخ
#4
کمک کنید دیگه
[b]لینک مدلای من:[/b]
[url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=9158]مدل تخت 2 طبقه[/url]
[url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=9120]مدل میز + صندلی + کامپیوتر[/url]

[b]آموزش فارسی کامل 3D Max:[/b]
[url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=9508]لینک[/url]

[b]یادش بخیر:[/b]
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: [b]208 [/b]کاربر در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۱ و ساعت ۰۵:۳۴ عصر بوده است.
پاسخ
#5
if (textbox1.tex = "Ali") then
{
form1.hide()
form2.show()
}
endif
[align=center]

ما هم بــــــــــله !

[img]http://www.speedtest.net/result/4539041109.png[/img]
[/align]
پاسخ
#6
با اینم نشد .
اینم پروژه ی کارم :
http://uploadtak.com/images/v5311_cizar.rar

کمک کنید
[b]لینک مدلای من:[/b]
[url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=9158]مدل تخت 2 طبقه[/url]
[url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=9120]مدل میز + صندلی + کامپیوتر[/url]

[b]آموزش فارسی کامل 3D Max:[/b]
[url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=9508]لینک[/url]

[b]یادش بخیر:[/b]
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: [b]208 [/b]کاربر در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۱ و ساعت ۰۵:۳۴ عصر بوده است.
پاسخ
#7
سلام

واسه نمایش دادن فرم شماره 2 از این کد استفاده کنید:

کد php:
{
            
string name;
            
name textBox1.Text;

            if (
name == "ali")
            {
                
Form2 f2 = new Form2();
                
f2.Show();
            }
            else
            {
                
MessageBox.Show ("asdasdasd");  
            }
        } 
[align=left][url=http://tootsiah.ir/][img]http://tootsiah.ir/wp-content/uploads/2015/03/Berry_Logo.png[/img][/url][/align]
[color=#A9A9A9][align=left][color=#696969]هر آموزش که دنبالشی[/color][/align][/color]
[align=left][b][ [color=#9400D3][url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=408]لوکیشن مافیا UDK[/url][/color] ]
[ [color=#9400D3][url=http://promakers.ir/showthread.php?tid=638&pid=5537#pid5537]ماشین سمند UDK[/url][/color]][/b][/align]
پاسخ
#8
کد php:
Form2 aa = new Form2();
aa.Show();
aa.ShowDialog(); 
اگر هم میخوای فرم اولت بسته شه اونو قایم کن
کد php:
this.hide(); 
پاسخ




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان