انجمن تخصصی بازی سازی پرومیکرز
انوای کد برای گیم میکر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن تخصصی بازی سازی پرومیکرز (http://promakers.ir)
+-- انجمن: نرم افزارها و موتورهای ساخت بازی (http://promakers.ir/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
+--- انجمن: Game Maker (http://promakers.ir/Forum-Game-Maker--30)
+--- موضوع: انوای کد برای گیم میکر (/Thread-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D9%85-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1)

صفحه‌ها: 1 2


انوای کد برای گیم میکر - ali.z - 27/3/1396

سلام. من میخواستم بدونم چجوری باید صفحه رو فقط با استفاده از حرکت انگشت (در کامپیوتر موس) جابه جا کرد و نیازی به دکمه نباشه؟؟ اگه میشه هم کد بالا و پایین رو بزارین و هم کد راست به چپ یا برعکس. nerd


RE: انوای کد برای گیم میکر - sina2000 - 29/3/1396

يک ابجکت بساز کد زير رو تو ايونت step بذار

x=mouse_x
y=mouse_y

حالا برو تو روم ابجکت رو بذار تو روم از قسمت views برو object following  رو روي ابجکت مورد نظر بذار
ابجکتم میت.نی نامری کنی


RE: انوای کد برای گیم میکر - ali.z - 30/3/1396

(29/3/1396، 04:19 صبح)sina2000 نوشته است: يک ابجکت بساز کد زير رو تو ايونت step بذار

x=mouse_x
y=mouse_y

حالا برو تو روم ابجکت رو بذار تو روم از قسمت views برو object following  رو روي ابجکت مورد نظر بذار
ابجکتم میت.نی نامری کنی

سلام. درس شد ولی مطمینی که موقعی که بازی رو داخل موبایل اجرا کنی با لمس تکون میخوره؟؟


RE: انوای کد برای گیم میکر - ali.z - 30/3/1396

سلام. بازم یه سوال دیگه
سوال 1: میخواستم بدونم چجوری باید کاری کرد که مثلا کاراکتر نیزه دستش موقعی که نیزه رو پرت میکنه وقتی که برخورد کرد به هر آبجکت دیگه ای یه قسمتی از سر نیزه در اون آبجکته فرو بره؟
سوال 2: میخواستم بدونم چجوری لوگو رو مثل بازی خاک یواش یواش بیاد و یواش یواش بره!
سوال 3: چطور میشه کاری کرد که حتی موقعی که بازی پاک بشه ولی بعدا دوباره نصب بشه همه اطلاعات بمونن؟
سوال 4: چیکار باید کرد که وقتی دستگاه به اینترنت متصل بود بازی چک کنه و ببینه آپدیتی اومده یا نه(برای خود بازی)؟
سوال 5: باید چیکار کرد مثلا یه آتش داخل بازی روشنه و شبم هست قسمتی از صفحه روشن تر بشه؟(در اثر نور آتش)
ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدید... smiley mwah


RE: انوای کد برای گیم میکر - ladyship - 30/3/1396

میگم چطوره یه تاپیک جدید واس سوالات ایجاد کنی تا تذکر ندادن؟ straight
و اینکه چندتا سوالت تکرارین و جوابشون توی پرسش پاسخا هست اول یه جستوجو بزن بعد بقیشو مطرح کن چون سریعتره اگرم نه بهرحال ج مید دوستان.

پاسخ 1 دوتا اسپرایت نیزه یکی با تیغ یکی بودن تیغ طراحی کن.و توی ایونت کالیشن بزن که مثلا فلان مقدار خون کم کنه از دشمن و اسپرایتش به نیزه بی تیغ تغییر کنه و از اونجا به بعد X نیزه رو مساوی با X دشمن قرار بده ...یا مثلا x+10 بستگی به اسپرایت دشکنت داره ک باید تنظیم کنی
پاسخ2 ببین اینا کمکی میکنن؟روش کلیک کن تبلیغات مگنت
پاسخ4 اگه بازار یا مایکتو اینا باشه خب توی ابدیتا نشون میده ولی توی خود بازی شاید همون تبلیغات کمک کنه
پاسخ5 هم میشه از image alpha استفاده کرد هم میتونی توی جایی که اسپرایتتو(توی خود گیم میکر) editمیکنی یه چیزی داره به اسم images...اوجا glow رو بزن ولی این یکی باعث شفافیت نمیشه ک مثلا جلوتر معلوم نباشه ولی اطراف چرا...


RE: انوای کد برای گیم میکر - ali.z - 30/3/1396

(30/3/1396، 05:31 عصر)ladyship نوشته است: میگم چطوره یه تاپیک جدید واس سوالات ایجاد کنی تا تذکر ندادن؟ straight
و اینکه چندتا سوالت تکرارین و جوابشون توی پرسش پاسخا هست اول یه جستوجو بزن بعد بقیشو مطرح کن چون سریعتره اگرم نه بهرحال ج مید دوستان.

پاسخ 1 دوتا اسپرایت نیزه یکی با تیغ یکی بودن تیغ طراحی کن.و توی ایونت کالیشن بزن که مثلا فلان مقدار خون کم کنه از دشمن و اسپرایتش به نیزه بی تیغ تغییر کنه و از اونجا به بعد X نیزه رو مساوی با X دشمن قرار بده ...یا مثلا x+10 بستگی به اسپرایت دشکنت داره ک باید تنظیم کنی
پاسخ2 ببین اینا کمکی میکنن؟روش کلیک کن تبلیغات مگنت
پاسخ4 اگه بازار یا مایکتو اینا باشه خب توی ابدیتا نشون میده ولی توی خود بازی شاید همون تبلیغات کمک کنه
پاسخ5 هم میشه از image alpha استفاده کرد هم میتونی توی جایی که اسپرایتتو(توی خود گیم میکر) editمیکنی یه چیزی داره به اسم images...اوجا glow رو بزن ولی این یکی باعث شفافیت نمیشه ک مثلا جلوتر معلوم نباشه ولی اطراف چرا...

سلام ممنونم. میشه پاسخ 2 و 3(مخصوصا به پاسخ 3 خیلی نیاز دارم) و 4 رو واضح تر بگی(که البته اصلا پاسخ 3 رو ندادی) و ممنون میشم بگی که image alpha کجاست؟
و راستی یه سوال دیگه:
سوال 6: چطوری میشه یه روم  رو در ابعاد کوچکتر روی یه روم دیگه ایجاد کرد؟(چجوری باید روم کوچکتره پشتش که روم بزرگه هست معلوم باشه و یکم سیاه بشه روم بزرگه)؟؟ nerd smiley teary


RE: انوای کد برای گیم میکر - ladyship - 31/3/1396

3 رو نمیدونم.
2 رو برو تو لینکی ک بهت دادم همون سبزه توضیحشو از صاحب لینک بخاه هرچند توضیح داره
سوال 4 هم یعنی اونجایی که بازیتو میذاری واس دانلود خبر ابدیت بازیتو به کاربریی که رو گوشیشون نصبه میده...
و 6 هم باید بری توی خود room  بخش ویو...ویوی ک میخای کنار صفحه یا وسط هرجاییی کوچیک تر باشه با x y های اونجا اندازشو با مکانشو مشخص کن و حله.توی انجمن سرچ کنی دقیقترش هم هست(مثلا کد و...)
و   راستشimage alphaالان که بیشتر فک میکنم کمکی به سایه انداختن نمیکنه ولی میتونی یه ابجکت درست کنی که مخصوص کشیدن جاهای تاریک باشه بعد بذاریش توی روم و توی ایونت draw به روشی که توی سورس میدم عمل کن(والا توضیحش سخته حال ندارم با گیم میکر8 ساختم توی استدیو هم میتونی بالاش بیاری)
اعدادی که  زدم برحسب اندازه اسپرایتم و اندازه روم بوده میتونی اون اعدادی که بعلاوه x شده خودت تغییر بدی.البته شاید روشای بهتری باشه من اینو بلدم
اگه متوجه نشدی منتظر ج بقیه باش smiley
http://s9.picofile.com/file/8298382068/shadows.gmk.html


RE: انوای کد برای گیم میکر - qwerty13 - 31/3/1396

جواب سوال 3:
یا باید اطلاعات رو بیرون از پوشه ی بازی ذخیره کنی تا با پاک کردن بازی از بین نره، یا اینکه برای کاربرا حساب کاربری درست کنی و اطلاعات رو روی شبکه ذخیره داشته باشی...


RE: انوای کد برای گیم میکر - ali.z - 31/3/1396

(31/3/1396، 01:15 عصر)qwerty13 نوشته است: جواب سوال 3:
یا باید اطلاعات رو بیرون از پوشه ی بازی ذخیره کنی تا با پاک کردن بازی از بین نره، یا اینکه برای کاربرا حساب کاربری درست کنی و اطلاعات رو روی شبکه ذخیره داشته باشی...
سلام. ممنون میشم بیشتر توضیح بدی که چطوری اینکارو کنم؟؟


RE: انوای کد برای گیم میکر - ali.z - 31/3/1396

(31/3/1396، 02:38 صبح)ladyship نوشته است: 3 رو نمیدونم.
2 رو برو تو لینکی ک بهت دادم همون سبزه توضیحشو از صاحب لینک بخاه هرچند توضیح داره
سوال 4 هم یعنی اونجایی که بازیتو میذاری واس دانلود خبر ابدیت بازیتو به کاربریی که رو گوشیشون نصبه میده...
و 6 هم باید بری توی خود room  بخش ویو...ویوی ک میخای کنار صفحه یا وسط هرجاییی کوچیک تر باشه با x y های اونجا اندازشو با مکانشو مشخص کن و حله.توی انجمن سرچ کنی دقیقترش هم هست(مثلا کد و...)
و   راستشimage alphaالان که بیشتر فک میکنم کمکی به سایه انداختن نمیکنه ولی میتونی یه ابجکت درست کنی که مخصوص کشیدن جاهای تاریک باشه بعد بذاریش توی روم و توی ایونت draw به روشی که توی سورس میدم عمل کن(والا توضیحش سخته حال ندارم با گیم میکر8 ساختم توی استدیو هم میتونی بالاش بیاری)
اعدادی که  زدم برحسب اندازه اسپرایتم و اندازه روم بوده میتونی اون اعدادی که بعلاوه x شده خودت تغییر بدی.البته شاید روشای بهتری باشه من اینو بلدم
اگه متوجه نشدی منتظر ج بقیه باش smiley
http://s9.picofile.com/file/8298382068/shadows.gmk.html

این سورسی که گذاشتی بقیه صفحه سیاه هست من یه چیزی میخوام که بقیه صفحه هم روشن باشه ولی اونجایی که آتیشه روشن تر باشه