درود مهمان گرامی! ثبت نام

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موتوری که نیاز به برنامه نویسی ندارد (سوال مهم)
#31
fpsc مشكلش اينه كه اگه بخواي بازي تجاري كني و برنامه نويسي اش رو بلد نباشي بايد يا پول خرج كني يه برنامه نويس برات كاراش رو انجام بده يا برنامه نويسي ياد بگيري.تو fpsc اگه برنامه نويسي و مدل درست كردن بلد نباشي و از ديگرام مدل بگيري فقط داستان رو تو درست كردي!
به جای مردان سیاست بنشانید درخت , که هوا تازه شود...
#32
فکر کنم همه انجین ها همینطور باشه teeth
من انتخاب کرده ام که "زندگی" کنم , نه اینکه فقط "زنده" باشم !
 سپاس شده توسط orache
#33
(18/4/1391، 04:51 عصر)orache نوشته است: نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه پارس ااااااااااااااااااه چرا میگی برای مبتدی ها تا حالا با انجین دیگه ای کار کردی ای بابا 3dgs دهنه ادمو پاره میکنه کد نویسیش خیلی زیاد ببین با این موتور نمیشه 1 نفره بازی ساخت برای اسکریپتش حداقل 5 نفرو باید بیاری
برای مبتدی ها یونیتی خوبه یــــــــــــــــــــــــــــــــــو نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
همینو بس
به نظرمن داری چرت وپرت میگی.

با مشکلات دوئل میکنم
محدودیت ها را از بین میبرم
تا از این روزگار به روزگار دیگری برسم
#34
(18/4/1391، 07:10 عصر)PARS نوشته است:
(18/4/1391، 04:51 عصر)orache نوشته است: نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه پارس ااااااااااااااااااه چرا میگی برای مبتدی ها تا حالا با انجین دیگه ای کار کردی ای بابا 3dgs دهنه ادمو پاره میکنه کد نویسیش خیلی زیاد ببین با این موتور نمیشه 1 نفره بازی ساخت برای اسکریپتش حداقل 5 نفرو باید بیاری
برای مبتدی ها یونیتی خوبه یــــــــــــــــــــــــــــــــــو نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
همینو بس
به نظرمن داری چرت وپرت میگی.

یه خورده هم راست میگه این آقا الان از برنامه نویسی چیزی نمیفهمه بعد بیاد یه موتورو انتخاب کنه که این همه برنامه نویسی داره خود براش سخت میشه به نظرم اگه میخواد برنامه نویسی نکنه fpsc خوبه ولی در کلیونیتی بهترهwink
Madness is like GRAVITY
all it needs is a little PUSH
 سپاس شده توسط orache
#35
عزیز یه خورده ادب داشته باش منم بلدم اینجوری حرف بزنم x(
تو تاحالا چند تا موتور رو نصبکردی و باهاش یه سورس کوچیک ساختی حتما باید فیلم بگیرم بذارم جلو چشت این همه کاربر تو پرو میکرز هست نمیدونن بعد تو میدونی ,l' ,l' ,l'
دیگه مثال از اینم ساده تر بیا بازی توپ جهنده یا همون بالانس
.
.
.
گیم استادیو (کدهاش)
///////////////////////////////////////////////////////////////
// PhysX version of script19
// Only for use with A8

#include <default.c>
#include <ackphysx.h>

///////////////////////////////////////////////////////////////

VECTOR ball_force;
ENTITY* ball;

function main()
{
physX_open();
level_load("roller.wmb"); // load the level

ball = ent_create ("ball.mdl", vector(-400, 0, 100), NULL); // create the ball
pXent_settype (ball, PH_RIGID, PH_SPHERE); // set the physics entity type
pXent_setfriction (ball,50); // set the friction on the ground
pXent_setdamping (ball,10,10); // set the damping
pXent_setelasticity (ball,50); // set the elasticity

while (1)
{
ball_force.x = (key_cur-key_cul)*10*time_step; // rotate the ball about the global x axis
ball_force.y = (key_cuu-key_cud)*10*time_step; // rotate the ball about the global y axis
ball_force.z = 0; // no need to rotate about the vertical axis
pXent_addtorqueglobal (ball, ball_force); // add a torque (an angular force) to the ball
camera.x = ball.x - 300; // keep the camera 300 quants behind the ball
camera.y = ball.y; // using the same y with the ball
camera.z = 1000; // and place it at z = 1000 quants
camera.tilt = -60; // make it look downwards
wait (1);
}
}
.
.
.
.
.
.
.
.
احتمال زیاد تو یونیتی هم دیدین که چجوریه همش 5 خطه من الان ندارم چون تو سایت پرشین دیزانر باید عضو شم منم رمزمو یادم رفته اگه دوستان دارن لطف کنن بذارن
این لینک اموزش بازی بالانس با یونیتی فقط کسایی که عضو هستن میتونن دانلود کنن و گرنه مینویسه خطا
http://www.persian-designers.com/index.p...llance.zip

.
.
.
البته از اون جملاتی که جلوی اسلاش // قرار گرفته صرف نظر کن
 سپاس شده توسط p30-port
#36
ای بابا، حالا چرا دارین همدیگرو تیکه پاره میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟lol
نخواستیم.what
شوخی کردم. طبق فرمایش دوستان ترجیح میدم از FPSC استفاده کنم.smiley
حالا دو تا سوال: میشه فایلهای FPSC و یونیتی رو به هم Import کرد؟؟؟ منظورم اینه که با FPS شروع کنم، اگه سخت بود یا جواب نداد فایلهارو به یونیتی Import کنم؟؟؟:P
سوال دوم: چرا وقتی میخوام FPS رو دانلود کنم میگه تاریخ تولدت رو بزن؟؟؟ مگه فضوله؟؟؟ohno به نظر شما چند بزنم جواب میده؟؟؟ مال خودمو میزنم مثل اینکه میگه سوسولی، برو قارچ خورتو بازی کن!!!!moamoamoamoamoamoamoamoamoamoa
تاریخ تولد من 10 Aug 1993 هست. مگه من چمه که اجازه نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟,l',l',l',l',l',l',l',l',l',l'
 سپاس شده توسط orache
#37
ببین من 6 _ 7 یا شاید یه خورده کمتر و تیرنام 3 سال داره با fpsc کار میکنه اگه بخای با این موتور بازی بسازی دهنت صاف میشه
اسکریپتشو باید به زبون fpi بنویسی اگه بری تو فروم سایت اصلی این موتور میبینی عده ی زیادی هستن که بلدن اسکریپت بنویسن
یه مشکل دیگه هم داره اینه که fpsc موتور نیست یه لول ادیتوره یعنی باید با 15 ابزار و نرم افزار دیگه کار کنی
اگه هیچ کدوم از اینارو بلد نیستی میشه بازی سیمز یعنی مدل اماده رو وارد بازی کن همین
اگه میخای ابزار هارو بهت معرفی کنم بگو تا بهت بگم
منظورت از اینکه فایلارو به یونیتی ام پورت کنم یعنی چی ',}
من نتونستم اسکریپتشو یاد بگیرم چون هیچ منبع اموزشی نست تو فروم هم سوال کردم نمیدونم چرا سوالم پاک شد بچه هایی که تونستن اسکریپت بنویسن داخل خود سایت یکی هواپیما ساخته بود یکی هلی کوپتر که اون بهت تیر میزد و توهم باید بهش تیر میزدی تازه تانک اسلحه همچی ساختن یعنی اگه تو بلد نباشی باید از اسلحه و... اماده استفاده کنی که کیفیت ندارن من خودمو کشتم تا بتونم یه اسلحه رو ویرایش بدم و باکیفیتش کنم اگه اسکریپتو یاد نگیری = یه بازی بسازی که به چهار جهت راه بره و تیر بزنه یعنی گیم پلی = 0 teeth
راستی یه سوال از بچه ها داشتم ببینم میتونین جوابمو بدین موتور کرای انجین هم مثل یونیتیه؟؟ یا نه کد نویسیش ادمو پاره میکنه بعدا زبون برنامه نویسیش چیه؟؟
wink
 سپاس شده توسط p30-port
#38
اتفاقا orache عزیز، میخوام یه همچین چیزی بسازم. میخوام یه جایی رو به این روش تبلیغ کنم. یعنی محیطشو بسازم و چند تا آبجکت هم بسازم که یارو بره اونارو بردارهteeth. دقیقا مثل قارچ خور. اما سه بعدی.:P
در ضمن نگفتین باید سن خودمو چند بدم که بهم اجازه دانلود بده؟؟؟ (FPS رو میگم.)wink
 سپاس شده توسط orache
#39
نمیدونم میتونی از جاهای دیگه دانلود کنی راستی ویندوزت چیه اگه اکس پی هست برو تو گوگل بزن دانلود fps creator x9 اگه سون هست بزن x10 خاب
عزیز با این موتور فقط میشه بازی fps ساخت یعنی اول شخص و دیگر هیچ قارچ خور 3 بعدیو یکی از دوستان با یونیتی ساخت lol البته نساخت تا اخر فقط تو بازی های در حال ساخت هستش
#40
(19/4/1391، 10:00 صبح)orache نوشته است: نمیدونم میتونی از جاهای دیگه دانلود کنی راستی ویندوزت چیه اگه اکس پی هست برو تو گوگل بزن دانلود fps creator x9 اگه سون هست بزن x10 خاب
عزیز با این موتور فقط میشه بازی fps ساخت یعنی اول شخص و دیگر هیچ قارچ خور 3 بعدیو یکی از دوستان با یونیتی ساخت lol البته نساخت تا اخر فقط تو بازی های در حال ساخت هستش

ویندوز من 7 هستش. راستی مشخصات سخت افزاری من اینها هستن:
CPU: تک هسته ای 3 گیگاهرتز؛ CORE i1-32 Bit
کارت گرافیک: 1 گیگ رم DDR5 مدل NVIDIA GeForce GT 220
رم: 2 گیگ DDR2
اینها جواب مین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی، من میخواستم سوم شخص باشه، یعنی نمیشه با FPS سوم شخص کار کرد؟؟؟ohnoohnoohnoohno


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  واسه آموزش ۰ تا ۱۰۰ کد نویسی کدوم تاپیک برم؟ Babak. M 7 117 22/3/1398، 10:48 عصر
آخرین ارسال: m.babayi574
  سوال-پرداخت درون برنامه ای برای بازار و مایکت Hamid1225 1 392 16/11/1396، 12:43 صبح
آخرین ارسال: ahmadreza59
NewText راهنمایی در مورد برنامه نویسی و گرافیک aminfoolady 4 610 25/8/1396، 01:02 عصر
آخرین ارسال: aminfoolady
  موتور برنامه سازی YASIN GIME 16 857 20/7/1396، 11:17 عصر
آخرین ارسال: full-city
  پرداخت درون برنامه ای گوکل پلی در گیم میکر ahmadreza59 10 1,740 17/5/1396، 04:56 عصر
آخرین ارسال: Sam_Solid



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان