درود مهمان گرامی! ثبت نام

آموزش ساخت بازی با C# آموزش پروژه محور یونیتی Unity آموزش ساخت بازی حدس تصویر
آموزش مدل سازی در Maya آموزش یونیتی Unity- ساخت منو آموزش گنجینه برنامه نویسی اندروید
آموزش مدل سازی با 3Ds Max آموزش متحرک سازی با Unity آموزش گرافیک کامپیوتری با OpenGL
آموزش متحرک سازی در 3Ds Max مجموعه آموزش های ساخت بازی آموزش ساخت بازی در ویژوال بیسیک
● آموزش های رایگان ● تبلیغات دیجیتال هوشمند ● استخدام در فرادرس

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لود کردن تصویر در بیسیک
#1
سلام
چطوری میشه تصویر رو در بیسیک لود کرد؟
در imageView داخل دیزاینر عکس رو تعریف کرد؟
پاسخ
#2
فکر کردم این انجمن کد نویس اندروید هم داره !!!!!!! D:
پاسخ
#3
عزیزه من ، سوال شما احماقنه ترین سوال تو دنیاس، x(
وقتی تو بلد نیستی یه image رو تو imageview لود کنی ، اسمه خودتو میزاری برنامه نویس؟ x(

-------------------------------

باید بری از سایتای مقدماتی ، آموزش بخونی و بعد بیای سوال کنی.
پاسخ
#4
کد:
Dim a As ImageView
a.SetBackgroundImage(LoadBitmap(filePath As String,imageFileName As String))

مثال :
کد:
Dim a As ImageView
a.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.png"))
تخصص:بیسواد،نوب،نادان
https://cafebazaar.ir/app/ir.s.s.hek.nokh/?l=fa
https://telegram.me/gameoverblog
بیشتر از آنچه برای موفق بودن تلاش می کنی برای با ارزش بودن تلاش کن.آلبرت انیشتین.




پاسخ
 سپاس شده توسط [A.T.M]
#5
کد درستش
کد:
                Dim imageView1 As ImageView
                imageView1.Bitmap = Bitmap
البته از نظر من :">
پاسخ
#6
اینو که بلدم. الگوریتم کلیشو می گم.آیا باید همه چیزو دستی وارد کنم؟
شاید من صد تا داکیومنت داشته باشم مثل ورد که هر کدوم عکس های متفاوتی ا ترتیب متفاوتی توی خودشون دارن.
اونا رو باید چطوری مدیریت کنم ؟what
تخصص:بیسواد،نوب،نادان
https://cafebazaar.ir/app/ir.s.s.hek.nokh/?l=fa
https://telegram.me/gameoverblog
بیشتر از آنچه برای موفق بودن تلاش می کنی برای با ارزش بودن تلاش کن.آلبرت انیشتین.




پاسخ
#7
متوجه نشدم sad
پاسخ
#8
با این کد که دستی کار نمیکنی
عکسارو میریزی توی فایل پروژت بعد با اسم و فرمتشون فراخوانیشون میکنی و بعنوان متغییر ازشون استفاده میکنی
هفت شهر عشق را عطار گشت / ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
پاسخ
#9
(11/10/1393، 10:42 عصر)Ahoora Gh نوشته است: عزیزه من ، سوال شما احماقنه ترین سوال تو دنیاس، x(
وقتی تو بلد نیستی یه image رو تو imageview لود کنی ، اسمه خودتو میزاری برنامه نویس؟ x(

-------------------------------

باید بری از سایتای مقدماتی ، آموزش بخونی و بعد بیای سوال کنی.



اولا سلام. ( مامان بابات سلام کردن یادت ندادن)
دوما درست صحبت کن ، احمقانه چیه؟ ( مامان بابات ادب یادت ندادن؟
سوما من کی گفتم کد نویسم ( مامان بابات یادت ندادن دروغ نگی)
چهارما مگه گفتم شما بیا جواب بده ، تاپیک برای اسپم دادن‌زیاد هست.
پنجما بیا با اکلیپس برات هر برنامه ای میخوام درست کنم.
بچه ...
پاسخ
 سپاس شده توسط محمدمهدی علیجانی
#10
[A.T.M] و اهورا از کاربرای با سوادی مثل هر دوی شما بعیده این حرفا.
آقا اهورا ندونستن عیب نیست نپرسیدن خطاست.
ATM و اهورا(بیشتر اهورا teeth ) با پیام خصوصی از دل هم در بیارید لطفا . خیلی زشته واقعا.
هنر آن نیست که دشمن بتراشی از دوست/هنر آن است که با دشمن خود دوست شوی wink
--

شاکالا هر دو روش درستهsmiley
تخصص:بیسواد،نوب،نادان
https://cafebazaar.ir/app/ir.s.s.hek.nokh/?l=fa
https://telegram.me/gameoverblog
بیشتر از آنچه برای موفق بودن تلاش می کنی برای با ارزش بودن تلاش کن.آلبرت انیشتین.




پاسخ
 سپاس شده توسط محمدمهدی علیجانی ، [A.T.M]


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Sad گیر کردن بازی mohammad.82 1 484 19/10/1396، 12:00 عصر
آخرین ارسال: darioush3



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
آموزش ساخت بازی با C# آموزش پروژه محور یونیتی Unity آموزش ساخت بازی حدس تصویر
آموزش مدل سازی در Maya آموزش یونیتی Unity- ساخت منو آموزش گنجینه برنامه نویسی اندروید
آموزش مدل سازی با 3Ds Max آموزش متحرک سازی با Unity آموزش گرافیک کامپیوتری با OpenGL
آموزش متحرک سازی در 3Ds Max مجموعه آموزش های ساخت بازی آموزش ساخت بازی در ویژوال بیسیک
● آموزش های رایگان ● تبلیغات دیجیتال هوشمند ● استخدام در فرادرس