درود مهمان گرامی! ثبت نام


آموزش ساخت بازی در #C آموزش UDK آموزش مدل سازی در Maya
آموزش ساخت بازی در VB آموزش Unity - پروژه محور آموزش مدل سازی با 3Ds Max
آموزش برنامه نویسی اندروید آموزش Unity - ساخت منو آموزش متحرک سازی در 3Ds Max
آموزش ساخت بازی حدس تصویر آموزش Unity - متحرک سازی مجموعه آموزش های ساخت بازی
● آموزش های رایگان ● تبلیغات دیجیتال هوشمند ● استخدام در فرادرس

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لود کردن تصویر در بیسیک
#1
سلام
چطوری میشه تصویر رو در بیسیک لود کرد؟
در imageView داخل دیزاینر عکس رو تعریف کرد؟
پاسخ
#2
فکر کردم این انجمن کد نویس اندروید هم داره !!!!!!! D:
پاسخ
#3
عزیزه من ، سوال شما احماقنه ترین سوال تو دنیاس، x(
وقتی تو بلد نیستی یه image رو تو imageview لود کنی ، اسمه خودتو میزاری برنامه نویس؟ x(

-------------------------------

باید بری از سایتای مقدماتی ، آموزش بخونی و بعد بیای سوال کنی.
پاسخ
#4
کد:
Dim a As ImageView
a.SetBackgroundImage(LoadBitmap(filePath As String,imageFileName As String))

مثال :
کد:
Dim a As ImageView
a.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.png"))
پاسخ
 سپاس شده توسط [A.T.M]
#5
کد درستش
کد:
                Dim imageView1 As ImageView
                imageView1.Bitmap = Bitmap
البته از نظر من :">
پاسخ
#6
اینو که بلدم. الگوریتم کلیشو می گم.آیا باید همه چیزو دستی وارد کنم؟
شاید من صد تا داکیومنت داشته باشم مثل ورد که هر کدوم عکس های متفاوتی ا ترتیب متفاوتی توی خودشون دارن.
اونا رو باید چطوری مدیریت کنم ؟what
پاسخ
#7
متوجه نشدم sad
پاسخ
#8
با این کد که دستی کار نمیکنی
عکسارو میریزی توی فایل پروژت بعد با اسم و فرمتشون فراخوانیشون میکنی و بعنوان متغییر ازشون استفاده میکنی
هفت شهر عشق را عطار گشت / ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
پاسخ
#9
(11/10/1393، 10:42 عصر)Ahoora Gh نوشته است: عزیزه من ، سوال شما احماقنه ترین سوال تو دنیاس، x(
وقتی تو بلد نیستی یه image رو تو imageview لود کنی ، اسمه خودتو میزاری برنامه نویس؟ x(

-------------------------------

باید بری از سایتای مقدماتی ، آموزش بخونی و بعد بیای سوال کنی.



اولا سلام. ( مامان بابات سلام کردن یادت ندادن)
دوما درست صحبت کن ، احمقانه چیه؟ ( مامان بابات ادب یادت ندادن؟
سوما من کی گفتم کد نویسم ( مامان بابات یادت ندادن دروغ نگی)
چهارما مگه گفتم شما بیا جواب بده ، تاپیک برای اسپم دادن‌زیاد هست.
پنجما بیا با اکلیپس برات هر برنامه ای میخوام درست کنم.
بچه ...
پاسخ
 سپاس شده توسط محمدمهدی علیجانی
#10
[A.T.M] و اهورا از کاربرای با سوادی مثل هر دوی شما بعیده این حرفا.
آقا اهورا ندونستن عیب نیست نپرسیدن خطاست.
ATM و اهورا(بیشتر اهورا teeth ) با پیام خصوصی از دل هم در بیارید لطفا . خیلی زشته واقعا.
هنر آن نیست که دشمن بتراشی از دوست/هنر آن است که با دشمن خود دوست شوی wink
--

شاکالا هر دو روش درستهsmiley
پاسخ
 سپاس شده توسط محمدمهدی علیجانی ، [A.T.M]


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Sad گیر کردن بازی mohammad.82 1 602 19/10/1396، 12:00 عصر
آخرین ارسال: darioush3



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان