درود مهمان گرامی! ثبت نام

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد Text Box در یونیتی
#1
دوستان یه چند تا سوال ساده داشتم اگه میشه لطف کنید و جواب بدید .

1- چطوری میتونم تو یونیتی یک textbox درست کنم که کاربر توش قابلیت نوشتن داشته باشه .(عین بازی هایی که پروفایل دارند ).
2- من مثلا یک متغیر دارم به نام : ProMakers_MiladHyper_Tnx (مثلا دیگه میلاد جون ببخشید اسمی گیرم نیومد که تشکراش زیاد باشه teeth )
خب حالا توی سایتی مثلا http://Promakers.ir/MiladHyper_Tnx.txt فایل تکستی دارم که فقط توش چنین کدی هست :
کد php:
ProMakers_MiladHyper_Tnx 12 
چطوری میتونم کاری کنم که متغیر ProMakers_MiladHyper_Tnx درون بازیم به سایت وصل شده و عدد 12 را دریافت کنه ؟
3- چطوری میتونم مثلا یک تکست باکس بزرگ درست کنم که مثلا جای نوشتن کد باشه .

دوستان ممنون میشم اگه به زبان js جواب بدین ولی اگه نتونستین هم مهم نیست C# بگید . خیلی ممنون
لینک مدلای من:
مدل تخت 2 طبقه
مدل میز + صندلی + کامپیوتر

آموزش فارسی کامل 3D Max:
لینک

یادش بخیر:
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: 208 کاربر در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۱ و ساعت ۰۵:۳۴ عصر بوده است.
پاسخ
#2
برای سوال 1 این مثال خود یونیتیه

کد php:
var stringToEdit String "Hello World";

function 
OnGUI () {
    
// Make a text field that modifies stringToEdit.
    
stringToEdit GUI.TextField (Rect (101020020), stringToEdit25);


این اسکریپتو به دوربین بده
پاسخ
 سپاس شده توسط imans77
#3
چرا موضوع تاپیک رو عوض میکنی ؟
این که فقط برای textboxن نیست .
درضمن ممنونم لطفا سوال های دیگه هم جواب بده .
لینک مدلای من:
مدل تخت 2 طبقه
مدل میز + صندلی + کامپیوتر

آموزش فارسی کامل 3D Max:
لینک

یادش بخیر:
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: 208 کاربر در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۱ و ساعت ۰۵:۳۴ عصر بوده است.
پاسخ
#4
خب سوال 1 و 3 که یکیه!! teeth که جوابش رو دادن

در مورد سوال دو هم راستش من اطلاعاتی راجع به اینترنت با یونیتی ندارم ولی در کل از این روش اگه بخواین توی بازی استفاده کنین، خب ممکنه بعضی ها به اینترنت دسترسی نداشته باشن و در حین بازی، بازی میگه "شما به اینترنت وصل نیستید. در نتیجه از ادامه ی بازی معذوریم. با تشکر" !!!!!!!!!!!!!! lol
مثلا فکر کن این برای مرحله ی یکی مونده به آخر هم باشه!! طرف غاطی می کنه و ... teeth
بازگشت به عرصه بازی سازی پس از سالها (تقریبا 3 سال!) که درگیر کنکور بودم cool

...ان شاء الله با خبرای خیلی خوبی در راهیم...
پاسخ
#5
خب اون موقع یک کار دیگه میکنیم حالا تو به فکر اینا نباش به فکر جواب باش لطفا
خیلی ممنون
لینک مدلای من:
مدل تخت 2 طبقه
مدل میز + صندلی + کامپیوتر

آموزش فارسی کامل 3D Max:
لینک

یادش بخیر:
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: 208 کاربر در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۱ و ساعت ۰۵:۳۴ عصر بوده است.
پاسخ
#6
کسی جواب سوال 2رو نمیدونه ؟
لینک مدلای من:
مدل تخت 2 طبقه
مدل میز + صندلی + کامپیوتر

آموزش فارسی کامل 3D Max:
لینک

یادش بخیر:
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: 208 کاربر در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۱ و ساعت ۰۵:۳۴ عصر بوده است.
پاسخ
#7
(5/7/1392، 04:33 عصر)arix نوشته است: کسی جواب سوال 2رو نمیدونه ؟

بفرما اینم 2:
کد php:
using System.Xml;
...
            
XmlDocument mydoc = new XmlDocument();
            
mydoc.Load("www.codecentre.ir/Sepehr.html");
            
string mypoint mydoc.GetElementById("mytext").InnerText
به زودی آموزش جنجالی Artificial intelligence
و یا
هوش مصنوعی
در فضای سه بعدی
پاسخ
 سپاس شده توسط imans77 ، sajjad3011
#8
ین دققا با چه زبونی هست ؟
xml ؟
مگه یونیتی داره ؟
میشه قشنگ توضیحش بدی ؟
دستت درد نکنه
لینک مدلای من:
مدل تخت 2 طبقه
مدل میز + صندلی + کامپیوتر

آموزش فارسی کامل 3D Max:
لینک

یادش بخیر:
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: 208 کاربر در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۱ و ساعت ۰۵:۳۴ عصر بوده است.
پاسخ
#9
من برای سوال 2 توی یونیتی رفرنس سرچ زدم دیدم یه چیز خوبی رو آورد
اونم این بود که می گفت چطور یه عکس رو از یه سایت دریافت کرده، صبر کنه تا دانلود شه، و اون عکس رو به یه جسم به عنوان متریال نسبت بده

برای اینکه ببینی اون کجاس، کافیه www رو توی یونیتی رفنرس سرچ بزنی و بعدش اولیش که WWW هستش را روش کلیک کنی
این کلاس توابعی مثل text و ... رو داره که می تونی کارایی که می خواستی رو انجام بدی
بازگشت به عرصه بازی سازی پس از سالها (تقریبا 3 سال!) که درگیر کنکور بودم cool

...ان شاء الله با خبرای خیلی خوبی در راهیم...
پاسخ
 سپاس شده توسط arix
#10
(5/7/1392، 04:46 عصر)arix نوشته است: ین دققا با چه زبونی هست ؟
xml ؟
مگه یونیتی داره ؟
میشه قشنگ توضیحش بدی ؟
دستت درد نکنه

یادته پرسیده بودی چطوری یه متن رو از یه آدرس توی VB.NET بگیری؟
این همونه فقط توی C# با این تفاوت که توی یونیتی نمیتونی webbrowser بسازی مجبوری از XmlDocument استفاده کنی.متن درون Sepehr.html هم که به زبان Html هه.این میاد اون متن رو توی یک متغیر به اسم mypoint میریزه.
به زودی آموزش جنجالی Artificial intelligence
و یا
هوش مصنوعی
در فضای سه بعدی
پاسخ
 سپاس شده توسط arix ، sajjad3011


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question چند سوال درباره بهینه سازی حجم پروژه های یونیتی Dark_Phoenix 1 44 25/6/1398، 10:00 عصر
آخرین ارسال: aminblog76
  سوال مهم در مورد یونیتی stdio_MG 1 36 25/6/1398، 09:57 عصر
آخرین ارسال: aminblog76
Sad سوال زمان در یونیتی A Person 4 112 21/6/1398، 07:08 عصر
آخرین ارسال: siberia
  سوال فوری یونیتی دارم YASIN GIME 7 544 19/5/1396، 12:11 عصر
آخرین ارسال: امیر رضا
Question سوال یونیتی A.m 12 1,042 29/4/1396، 12:40 عصر
آخرین ارسال: fahimi



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان