درود مهمان گرامی! ثبت نام

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ریختن اطلاعات یه Int در یک Int دیگر در یونیتی
#11
ببین من نمیتونم ویدیو کنم فعلا.
امّا فک کنم دنبال PlayerPrefs میگردی دیگه آره؟
یه سرچ کن بدردت میخوره.شاید...
ُُُTNT گفته که:
روش پرسیدن سوال:
- به سوالتون عکس اضافه کنید.
- سعی کنید مثال بزنید.
مثلا نگید:
میخوام کاری کنم با فشار دادن دکمه آبجکتم یک آبجکت دیگه تولید کنه!
بجاش بگید:
میخوام کاری کنم وقتی بازیکن دکمه ی اسپیس رو زد کاراکترم تیر بزنه.
پاسخ
 سپاس شده توسط fahimi
#12
(6/5/1396، 05:40 عصر)fahimi نوشته است:
(6/5/1396، 05:37 عصر)محمدمهدی علیجانی نوشته است: شما بهتره اول مفاهیم اولیه رو یادبگیرین بعد شروع به ساخت پروزه کنین

دوست عزیز شما اگه بلدین لطفا راهنمایی کنید نه بگین چیکار کنم چی کار نکنم اوناش با خودم اگه میدونین توضیح بدین همین . weak mwah
با تشکر .
سلام این کد بنظرم بکارت بیاد خودم نوشتم (اگه اشتباه نباشه!):




کد php:
// 1- , 2-
int coin 0gift 500car 500;
bool carb false;
// 3-
if (gift == 500)
{
coin += gift;
}
// 4-
if (coin == car)
{
carb true;
coin -= car;


1- اول چند تا متغیر از نوع int مینویسیم با نام های coin و gift و car که coin در نقش سکه پلیر و gift در نقش جایزه مرحله ها و car در نقش قیمت ماشین هست و هر کدوم به ترتیب برابر با 0 و 500 و 500 هستند. 2- حالا یه متغیر مینویسی از نوع bool و اسمش هم هست carb که برابر میزاریم با false و نقش اون اینه که به پلیر میگه که این ماشین قفل هست یا باز هست.
3- بعد میگیم اگر جایزه برابر با 500 بود بیا سکه ها رو هم جمع ببند با جایزه و بریز توی متغیر سکه ها (coin).
4- بعد میگیم اگر سکه ها برابر با قیمت ماشین بود بیا و قفل ماشین رو باز کن و به پلیر بده و سکه رو هم منهای قیمت ماشین بکن.
و در آخر داخل استارت قرارش بده(اینو یادم رفته بود)
به همین سادگی و خوش مزگی! teary nerd smiley
بازم هر چیزیش رو نفهمیدی بگو تا برات توضیح بدم.
Ali.Z is Learning
پاسخ
 سپاس شده توسط fahimi
#13
(6/5/1396، 08:50 عصر)ali.z نوشته است:
(6/5/1396، 05:40 عصر)fahimi نوشته است: دوست عزیز شما اگه بلدین لطفا راهنمایی کنید نه بگین چیکار کنم چی کار نکنم اوناش با خودم اگه میدونین توضیح بدین همین . weak mwah
با تشکر .
سلام این کد بنظرم بکارت بیاد خودم نوشتم (اگه اشتباه نباشه!):




کد php:
// 1- , 2-
int coin 0gift 500car 500;
bool carb false;
// 3-
if (gift == 500)
{
coin += gift;
}
// 4-
if (coin == car)
{
carb true;
coin -= car;


1- اول چند تا متغیر از نوع int مینویسیم با نام های coin و gift و car که coin در نقش سکه پلیر و gift در نقش جایزه مرحله ها و car در نقش قیمت ماشین هست و هر کدوم به ترتیب برابر با 0 و 500 و 500 هستند. 2- حالا یه متغیر مینویسی از نوع bool و اسمش هم هست carb که برابر میزاریم با false و نقش اون اینه که به پلیر میگه که این ماشین قفل هست یا باز هست.
3- بعد میگیم اگر جایزه برابر با 500 بود بیا سکه ها رو هم جمع ببند با جایزه و بریز توی متغیر سکه ها (coin).
4- بعد میگیم اگر سکه ها برابر با قیمت ماشین بود بیا و قفل ماشین رو باز کن و به پلیر بده و سکه رو هم منهای قیمت ماشین بکن.
به همین سادگی و خوش مزگی! teary nerd smiley
بازم هر چیزیش رو نفهمیدی بگو تا برات توضیح بدم.

یه چیزی نگفتی.
اینو تو کجا دقیقا باید بزاره؟
اپدیت بزاره سکه ها بینهایت میشه در نهایتم کرش.
خب حالا چی؟
ُُُTNT گفته که:
روش پرسیدن سوال:
- به سوالتون عکس اضافه کنید.
- سعی کنید مثال بزنید.
مثلا نگید:
میخوام کاری کنم با فشار دادن دکمه آبجکتم یک آبجکت دیگه تولید کنه!
بجاش بگید:
میخوام کاری کنم وقتی بازیکن دکمه ی اسپیس رو زد کاراکترم تیر بزنه.
پاسخ
 سپاس شده توسط fahimi
#14
(6/5/1396، 10:05 عصر)mamali me نوشته است:
(6/5/1396، 08:50 عصر)ali.z نوشته است: سلام این کد بنظرم بکارت بیاد خودم نوشتم (اگه اشتباه نباشه!):




کد php:
// 1- , 2-
int coin 0gift 500car 500;
bool carb false;
// 3-
if (gift == 500)
{
coin += gift;
}
// 4-
if (coin == car)
{
carb true;
coin -= car;


1- اول چند تا متغیر از نوع int مینویسیم با نام های coin و gift و car که coin در نقش سکه پلیر و gift در نقش جایزه مرحله ها و car در نقش قیمت ماشین هست و هر کدوم به ترتیب برابر با 0 و 500 و 500 هستند. 2- حالا یه متغیر مینویسی از نوع bool و اسمش هم هست carb که برابر میزاریم با false و نقش اون اینه که به پلیر میگه که این ماشین قفل هست یا باز هست.
3- بعد میگیم اگر جایزه برابر با 500 بود بیا سکه ها رو هم جمع ببند با جایزه و بریز توی متغیر سکه ها (coin).
4- بعد میگیم اگر سکه ها برابر با قیمت ماشین بود بیا و قفل ماشین رو باز کن و به پلیر بده و سکه رو هم منهای قیمت ماشین بکن.
به همین سادگی و خوش مزگی! teary nerd smiley
بازم هر چیزیش رو نفهمیدی بگو تا برات توضیح بدم.

یه چیزی نگفتی.
اینو تو کجا دقیقا باید بزاره؟
اپدیت بزاره سکه ها بینهایت میشه در نهایتم کرش.
خب حالا چی؟
فکر کنم باید داخل استارت قرارش بده اگه اشتباه نکنم! چون خودمم زیاد بلد نیستم و تازه دارم ویدیو های آموزش از فرانش میگیرم!
آره الان امتحان کردم باید داخل استارت باشه!
Ali.Z is Learning
پاسخ
 سپاس شده توسط fahimi
#15
سلام با تشکر از همه شما اگه کدت درست باشه اقای علی جان نه باید بزارمش توی وید استارت نه توی وید اپدیت باید بزارمش توی ویدی که قراره بازی در اخرش تموم بشه ( همون جایی که وقتی به یه Cube برخورد کرد چه اتفاقی بیفتد ) mwah .
با تشکر.
-__-  && ×__× قبلا ادم بودم الان اینطوری شدم |:
پاسخ
#16
اقا کلا موضوع عوض شد و من مشکلم رسید به اینجا :
NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
و خودم هم فکر میکنم بخاطر این باشه که نمیتونم درست اون Int رو از توی اون یکی اسکریپت فراخوانی کنم و با هر روشی خواستم این کار رو بکنم با این مشکل و خطا روبه رو شدم اما خطاش مانع از اجرای بازی نمیشه :
NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
از روشی که اقای محمدمهدی علیجانی نوشتن هم استفاده کردم بازم همین خطا رو میده از این روش استفاده کردم بازم خطا میده :
اول در کنار Public ها من اون اسکریپت رو با نام Poll فراخوانی کردم  ; script poll خب بعدش مثلا از جمع استفاده کردم و گفتم :
dovom += poll.aval;
اما باز درست نشد و هیچ فایده ای نداره و من دیگه کلا گیچ شدم و دیگه مخم به جایی نمیکشه لطفا کمک کنید .
با تشکر .
-__-  && ×__× قبلا ادم بودم الان اینطوری شدم |:
پاسخ
#17
(7/5/1396، 09:07 صبح)fahimi نوشته است: اقا کلا موضوع عوض شد و من مشکلم رسید به اینجا :
NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
و خودم هم فکر میکنم بخاطر این باشه که نمیتونم درست اون Int رو از توی اون یکی اسکریپت فراخوانی کنم و با هر روشی خواستم این کار رو بکنم با این مشکل و خطا روبه رو شدم اما خطاش مانع از اجرای بازی نمیشه :
NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
از روشی که اقای محمدمهدی علیجانی نوشتن هم استفاده کردم بازم همین خطا رو میده از این روش استفاده کردم بازم خطا میده :
اول در کنار Public ها من اون اسکریپت رو با نام Poll فراخوانی کردم  ; script poll خب بعدش مثلا از جمع استفاده کردم و گفتم :
dovom += poll.aval;
اما باز درست نشد و هیچ فایده ای نداره و من دیگه کلا گیچ شدم و دیگه مخم به جایی نمیکشه لطفا کمک کنید .
با تشکر .

اگه کسی بلده بگه چجوری یه متغیر رو کاری کنیم که در دو اسکریپت بشه به دستش آورد و در اسکریپت دوم مقدارش همون اسکریپت اولی باشه.(شاید لازمم شد!)
Ali.Z is Learning
پاسخ
 سپاس شده توسط fahimi
#18
(7/5/1396، 09:07 صبح)fahimi نوشته است: اقا کلا موضوع عوض شد و من مشکلم رسید به اینجا :
NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
و خودم هم فکر میکنم بخاطر این باشه که نمیتونم درست اون Int رو از توی اون یکی اسکریپت فراخوانی کنم و با هر روشی خواستم این کار رو بکنم با این مشکل و خطا روبه رو شدم اما خطاش مانع از اجرای بازی نمیشه :
NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
از روشی که اقای محمدمهدی علیجانی نوشتن هم استفاده کردم بازم همین خطا رو میده از این روش استفاده کردم بازم خطا میده :
اول در کنار Public ها من اون اسکریپت رو با نام Poll فراخوانی کردم  ; script poll خب بعدش مثلا از جمع استفاده کردم و گفتم :
dovom += poll.aval;
اما باز درست نشد و هیچ فایده ای نداره و من دیگه کلا گیچ شدم و دیگه مخم به جایی نمیکشه لطفا کمک کنید .
با تشکر .

اینجوری نمیشه یه فیلم درست کن.
ُُُTNT گفته که:
روش پرسیدن سوال:
- به سوالتون عکس اضافه کنید.
- سعی کنید مثال بزنید.
مثلا نگید:
میخوام کاری کنم با فشار دادن دکمه آبجکتم یک آبجکت دیگه تولید کنه!
بجاش بگید:
میخوام کاری کنم وقتی بازیکن دکمه ی اسپیس رو زد کاراکترم تیر بزنه.
پاسخ
 سپاس شده توسط fahimi
#19
(7/5/1396، 04:11 عصر)mamali me نوشته است:
(7/5/1396، 09:07 صبح)fahimi نوشته است: اقا کلا موضوع عوض شد و من مشکلم رسید به اینجا :
NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
و خودم هم فکر میکنم بخاطر این باشه که نمیتونم درست اون Int رو از توی اون یکی اسکریپت فراخوانی کنم و با هر روشی خواستم این کار رو بکنم با این مشکل و خطا روبه رو شدم اما خطاش مانع از اجرای بازی نمیشه :
NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
از روشی که اقای محمدمهدی علیجانی نوشتن هم استفاده کردم بازم همین خطا رو میده از این روش استفاده کردم بازم خطا میده :
اول در کنار Public ها من اون اسکریپت رو با نام Poll فراخوانی کردم  ; script poll خب بعدش مثلا از جمع استفاده کردم و گفتم :
dovom += poll.aval;
اما باز درست نشد و هیچ فایده ای نداره و من دیگه کلا گیچ شدم و دیگه مخم به جایی نمیکشه لطفا کمک کنید .
با تشکر .

اینجوری نمیشه یه فیلم درست کن.
کی از چی فیلم درست کنه؟ از ارورش؟
Ali.Z is Learning
پاسخ
 سپاس شده توسط fahimi
#20
(7/5/1396، 04:14 عصر)ali.z نوشته است:
(7/5/1396، 04:11 عصر)mamali me نوشته است: اینجوری نمیشه یه فیلم درست کن.
کی از چی فیلم درست کنه؟ از ارورش؟

آره.
با آقای فهیمی ام.
ُُُTNT گفته که:
روش پرسیدن سوال:
- به سوالتون عکس اضافه کنید.
- سعی کنید مثال بزنید.
مثلا نگید:
میخوام کاری کنم با فشار دادن دکمه آبجکتم یک آبجکت دیگه تولید کنه!
بجاش بگید:
میخوام کاری کنم وقتی بازیکن دکمه ی اسپیس رو زد کاراکترم تیر بزنه.
پاسخ
 سپاس شده توسط fahimi


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  زمان برخورد کردن یک جسم به جسمی دیگر fahimi 1 271 29/4/1396، 02:25 عصر
آخرین ارسال: mamali me
Question انتقال محتوای یک input feald به یک text دیگر morteza80b 1 604 15/5/1395، 01:32 صبح
آخرین ارسال: sajjad3011



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان