درود مهمان گرامی! ثبت نام


آموزش ساخت بازی در #C آموزش UDK آموزش مدل سازی در Maya
آموزش ساخت بازی در VB آموزش Unity - پروژه محور آموزش مدل سازی با 3Ds Max
آموزش برنامه نویسی اندروید آموزش Unity - ساخت منو آموزش متحرک سازی در 3Ds Max
آموزش ساخت بازی حدس تصویر آموزش Unity - متحرک سازی مجموعه آموزش های ساخت بازی
● آموزش های رایگان ● تبلیغات دیجیتال هوشمند ● استخدام در فرادرس

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست کد اسپرات تصادفی
#11
من نیمیدونستم ولی یاد گرفتم
پاسخ
#12
یک سال از ساخت این تایپیک گذشته ولی هنوز کسی یه جواب کامل ندادهteeth
پاسخ
#13
(9/12/1392، 04:13 عصر)soheilkharat نوشته است: سلام من میخاستم که به صورت تصادفی اسپرات های یک اجکت انتخاب بشه
یعنی وقتی چند تا عکس رو توی یک اسپرات میگزارم به صورت تصادفی هر وقت روم باز شد یکی از ان هارو نمایش بده
کدش رو میخواستم
لطفا کمکم کنید

کد php:
sprite_index=نام اسپرایت;
image_index=random(تعداد تصاویر اسپرایت-0);
image_speed=0

(9/12/1392، 04:13 عصر)soheilkharat نوشته است: سلام من میخاستم که به صورت تصادفی اسپرات های یک اجکت انتخاب بشه
یعنی وقتی چند تا عکس رو توی یک اسپرات میگزارم به صورت تصادفی هر وقت روم باز شد یکی از ان هارو نمایش بده
کدش رو میخواستم
لطفا کمکم کنید


کد php:
sprite_index=نام اسپرایت;
image_index=random(تعداد تصاویر اسپرایت-0);
image_speed=0
پاسخ
#14
کد php:
sprite_index choose(spr1,spr2,spr3,spr4

اگر اشتباه نکنم یه همچین تابعی داشت

موفق باشید . . .

سلسله ی موی دوست ، حلقه ی دام بلاست
هر که در این حلقه نیست ، فارغ از این ماجراست

سعدی
پاسخ
#15
(24/2/1394، 07:01 عصر)aliab نوشته است:
کد php:
sprite_index=نام اسپرایت;
image_index=random(تعداد تصاویر اسپرایت-0);
image_speed=0

(25/2/1394، 09:01 صبح)bagher2g نوشته است:
کد php:
sprite_index choose(spr1,spr2,spr3,spr4

اگر اشتباه نکنم یه همچین تابعی داشت

از هر دو تابع بالا میشه استفاده کرد فقط فکر کنم کد اول توی گیم میکر استودیو کار نمی کنه...
پاسخ
#16
خب من توضيح بدم . توي هر دوتا به صورت اتفاقي انتخاب نمي شه . تا زماني كه شما توي يك ابجكت كه اول بازي ساخته مي شه كد زير رو نزنيد

کد php:
randomize(); 

بعد جواب صحيح تر همون اولي هست!.

با تشكر
c;,g
پاسخ
 سپاس شده توسط TNT
#17
ins = choose(obj)
instance_create(x,y,ins)



اینم برای آبجکت اتفاقی هست بدردت میخووره فکر کنم smiley
پاسخ
#18
(5/1/1395، 07:50 عصر)k1 ab نوشته است: سلام من تازه عضو شدم و اگه بخام کار با این برنامه رو یاد بگیرم از اول باید چکار کنم؟؟

شما اول باید تلاش و پشتکار و جستجو کردن توی انجمن رو یاد بگیری و توی تاپیک نامربوط چنین سوالی نپرسی!
یــــــــــــــــــ حسین ــــــــــــــا
پاسخ
#19
کد:
sprite_index = choose(sprite1,sprite2,sprite3,...)
در این کد بالا ما میگیم از بین sprite1 و sprite2
و sprite3 و...یکی رو شانسی انتخاب کنه.
پاسخ
#20
از دوستان کسی میتونه کمک کنه که چطوری میشه آبجکت یا اسپرایت تصادفی به صورت تکراری نیاد مثلا اگر sprite3  الان اومده، دیگه تا اتمام اسپرایتها نیاد؟
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست Build tools 23.0.1 shahin1354 3 23 5 ساعت پیش
آخرین ارسال: qwerty13
  انتخاب تصادفی path Wowali 7 79 15/6/1397، 03:18 عصر
آخرین ارسال: Shine Studio
  درخواست سورس YASIN GIME 13 508 28/7/1396، 01:15 صبح
آخرین ارسال: full-city
  درخواست کد YASIN GIME 4 281 8/7/1396، 07:56 صبح
آخرین ارسال: elshine081
  درخواست سورس بازار YASIN GIME 2 226 17/6/1396، 10:13 عصر
آخرین ارسال: YASIN GIME



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان